Friday, December 1, 2006

Kjäre slekt og venner! Det er med stor glede og entusiamsme som jeg nå forsöker å bli like bloggete som dere. Jeg lover fortsatt ingen ting når det gjeller hyppigheten av oppdateringer etc. på denne bloggen. Men vi kan alle håpe at det blir mer enn forrige gang.Jeg vil også på forhånd be om unskyldning for eventuelle svorske ord som helt sikkert kommet til å dukke opp. Det er ikke til å ungå at språket blir preget etter mer enn 10 år i Sverige.GOD BLESS!/Remi

10 comments:

  1. Jeg så på Haralds blog at du hadde startet igjen. Det gleder meg. Jeg hadde etter hvert gjort det til en vane å hoppe over din blogg på favorittene mine. Den vanen er omgjort fra dette øyeblikk.

    ReplyDelete
  2. Hjertelig velkommen tilbake etter ditt lille "blogg-frafall". Jeg skal legge deg inn på linkene mine igjen.... Så koselig!!!!!

    ReplyDelete
  3. Veldig hyggelig at du er her igjen!!

    ReplyDelete
  4. Og klanen forsetter å tiljuble deg for din fantastiske gjeninntreden på bloggarenaen. Det blir likesom en ny giv når for oss alle

    ReplyDelete
  5. Den fortapte sønn har kommet tilbake. velkommen

    ReplyDelete
  6. jeg venter spent på ditt neste innlegg...

    ReplyDelete
  7. förlorade blogg sonen är tillbaks!!! och han får svårska hur mycket han vill, det gör livet enklare för en persisk viking...:)

    ReplyDelete
  8. Jeg sier det jeg. Nå som jeg helt hadde mistet troen på deg, så vender du tilbake. Sannelig, sannelig - det er håp for alle! Velkommen tilbake til "fellesskapet". ;)

    ReplyDelete
  9. Jeg får sånn skekkelig lyst på spagetti

    ReplyDelete