Tuesday, June 10, 2008

Et velsignet leseår

Dette leseåret har jeg undervist gymnasielevene på Livets Ord Kristna Gymnasium i et emne som heter "BTT" (Bibel, Teologi og Troslæra). Det har vært veldig morsomt. I første klasse går vi igenom Bibelens historie, andre året fokuserer vi på de viktigeste kristne dogmene(Teologi, Kristologi, Pneumatologi...) og siste året leser vi Apologetik (trosforsvar). Det har vært et privilegium å få undervise disse ca 150 elever. De er så utrolig herlige. Det råder en såååå fin atmosfære på skolen. Jeg gleder meg til å treffe de igjen til høsten... Men først skall jeg ha ferie.

3 comments:

  1. du har ferie snart du....en uke før oss stakkars lærere i Noreg. God ferie!!!!!

    ReplyDelete
  2. Tilbake til grevlingene. Vi bor i et borettslag. Dette skjedde for 3-4 år siden og klokka var 2 om natta. Plutselig hørte jeg noen gryntelignenede lyder utenfor. Kunne pinnsvin grynte?? I lyset fra lysstolpen så jeg 2 grevlinger som sto og dyttet på hverandre ved søppeldunken. Vi har en liten, bratt,busk-kledd skråning bak huset.Det er sikker der de bor!

    ReplyDelete
  3. Tilbake til grevlingene. Vi bor i et borettslag. Dette skjedde for 3-4 år siden og klokka var 2 om natta. Plutselig hørte jeg noen gryntelignenede lyder utenfor. Kunne pinnsvin grynte?? I lyset fra lysstolpen så jeg 2 grevlinger som sto og dyttet på hverandre ved søppeldunken. Vi har en liten, bratt,busk-kledd skråning bak huset.Det er sikker der de bor!

    ReplyDelete