Friday, December 12, 2008

Barn er en gave fra Gud

Barn er en gave. -en gave på lån... Öyeblikket som forandret allt var da jeg 10 februar 1992 rett etter kl 13:00 stod med vår förste datter i armene. Jeg gråt av glede. Deretter har det kommet fire barn til. Hver gang har man blitt fasinert og grepet av dette livets store under. Hvert eneste barn er en gave til foreldrene, til sitt folk og land og til verden. Ingen barn er uönsket - i Guds öyne. Og heller ikke av de som ser på mennesket med kjärlighetens blikk.

Da Gud velger å komme til oss som ett barn og bli födt av en kvinne - antaglig en ung tenåring. Da demonstrerer Gud en gang for alle det lille barnets ukrenkbarhet. Han har selv delt det lille fosterets tilvärelse. Han har selv värt bare en liten "celleklump". Nei, han har aldrig värt bare en celleklum. Ingen andre barn har noen gang bare värt en verdilös celleklump. Fra dag en var han Guds Sönn, Kristus -kommet i mennsklig skikkelse. Gud hadde blitt menneske og bodde i blant oss. Först i Jomfru Marias mage, deretter i Nasaret og nå bor han i himmelen. Gudemennesket Jesus Kristus er Livets Fyrste. Og det han har helliget med sitt närvär og indentifikasjon er helliget for alle mennesker og i alle tider. Gud velsigne alle små liv i mammas mage.

"Vi ber om Guds beskyttelse over hvert eneste liv. La ingen ende opp som abortavfall i en söppeldunk. La de få leve og oppleve livets gave. Og la de få läre å kjenne sin Skaper og frelser Jesus Kristus. Amen!

3 comments:

  1. Noen ganger ser man virkelig verdien av barn når man har fått barnebarn - det er helig det!

    En bestefar

    ReplyDelete
  2. bra skrivet! synd bara att inte alla abrn som föds är efter längtade av far & mor.... synd att inte alal får uppleva kärleken från dom!!!

    ReplyDelete
  3. ja verkligen en gåva!!! Det är alldeles underbart, det går knappt att lägga ord på den glädjen som man är fylld med från och med den stunden som babyn sparkar för första gången, och sedan när det lilla livet kommer ut... ååå
    kolla in den här bilden: http://www.new-life.net/images/JesusSnuggleBaby3.gif vacker eller hur? :)

    ReplyDelete