Wednesday, February 11, 2009

Heia Drillo!


Det er bare til å ta av seg hatten. Drillo har gjort det igjen. Som forrige gangen er han landslagstrener på "pröve", mens de store bossene ser etter en virkelig trener. Med seier (0-1) over Tyskland er det fare for at Norge er på full fart mot en ny tid av Drillo-feber.


Et bra forslag till alla höye herrer i Norges Fotballforbund er å ansetta Drillo på livstid. Da kan Norge atter komme til VM og EM også i fortsettelsen.


Lykke til Drillo!!!

6 comments:

  1. Var på tide det ble vinst for norge i fotball ja. Det hørtes ut som et bra forslag!!

    anita

    ReplyDelete
  2. Drillo. Det är minsann ett finurligt namn.

    ReplyDelete
  3. Drillo är bara hans smeknamn. Egil Olsen er namnet. "Drillo" kommer från tiden då han själv spelade fotboll. Han var känd för att alltid bara dribbla med bollen och var kanske inte så duktig att spela de andra på laget. Därmed smeknamnet "Drillo".

    När Drillo ledde landslaget på nittio-talet förlorade han inteen end match på hemmaplan i Oslo. Norge var på tredje plats på FIFAs världs-ranking. Han fick även en glass uppkallad efter sig, Drillo-isen.

    ReplyDelete
  4. jahaaa. Da skønner jeg. :)Men man vet ju aldrig med er norskar. Ni har så många udda namn som man aldrig skulle heta i Sverige..

    Och vänta nu. Egil Olsen? Heter inte han på Jönsonligan (Olsen-banden) också så??

    ReplyDelete
  5. Han i Olsen-banden heter vel Egon Olsen tror jeg... (?)

    ReplyDelete
  6. jaa. Kom på det efter jag skrivit det. Egon var det ja.

    ReplyDelete